STANOGRADNJA

IZUZETAN IZBOR ŽIVOTNIH MOGUĆNOSTI ZA SVAKOGA

Nova stambena zgrada u Indjiji nalazi se na savršenom mestu za miran porodični život u Golubinačkoj ulici. Pristup automobilom je moguć iz ulice Sonje Marinković. Porodice sa decom biće privučene prostranim zajedničkim dvorištem, blizinom vrtića i škola. Zelena oaza sa dečijim igralištem čini jezgro kompleksa, prvenstveno zamišljeno kao zona za opuštanje stanara i porodične aktivnosti. Budućim stanarima značiće što žive u takvom okruženju a u neposrednoj blizini centra grada.

Udaljenost do

Centar grada 1200m

Autobuska stanica 500m

Osnovna škola 750m

Dom zdravlja 1000m

PROJEKTOVANO ZA MODERAN ŽIVOT

Stambeni prostor projektovan je da odgovara raznim životnim stilovima, obezbeđujući udobnost života u mirnom delu grada, uz osećaj privatnosti i veliku funkcionalnost. Stambene jedinice su strukturalno podeljene u kvadrature različitih veličina, od jednosobnih do trosobnih stanova. Stambena zgrada poseduje lift koji olakšava vertikalnu komunikaciju od podzemne garaže do potkrovlja.

Stanove odlikuje kvalitetna i savremena gradnja kao i izbor vrhunskih materijala.

Spoljašnja stolarija: kvalitetni nemački REHAU PVC profili sa Solar staklom, vrhunskim okovom i aluminijumskom roletnom.

Unutrašnja stolarija: unutrašnja vrata izrađena od medijapana presvučena CPL folijom – otpornom na habanje i oštećenja, u boji drveta

Ulazna sigurnosna vrata: Ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna-blind ram, sa sigurnosnom bravom, specijalnim ključem i više uporišnih tačaka zabravljivanja. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je wenge medijapan, obostrano obložen.

Keramika: uvozne granitne i keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika

Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz konzolne wc šolje , umivaonici sa ormarićima, nadgradne tuš kade od livenog mermera, jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta

Grejanje: Podni sistem grejanja na gas gde svaki kupac ima posebno brojilo kao i mogućnost samostalnog upravljanja sistemom grejanja.

Klimatizacija: Svaki stan dobija na poklon klima uređaj.

Fasada objekta

Spoljašnji zidovi će biti izrađeni od klima bloka, koji ima mnogo veću termoizolacionu moć od običnog giter bloka, i termoizolacije od 12cm sa završnom fasadom.

Useljenje je planirano za kraj 2022.godine.

Stanovi do 45m2

Stanovi do 45m2

Stanovi 45m2 – 65m2

Stanovi od 45m2 – 60m2

Stanovi 65m2 – 75m2

Stanovi od 60m2 – 75m2

Izbornik