Maloprodaja Inđija  – 022/561-035
Maloprodaja Beška – 022/570-500
Veleprodaja   –   office@grmecin.rs

IZUZETAN IZBOR ŽIVOTNIH MOGUĆNOSTI ZA SVAKOGA

U ponudi je petospratna nova stambena zgrada, koja je veoma dobro povezana sa ključnim tačkama u gradu, na samo 350m od centra grada. Svi najvažniji sadržaji nalaze se na nekoliko minuta udaljenosti, lidl, pijaca, škola, javne ustanove, dom zdravlja. U podrumu se nalazi podzemna garaža koja je spojena sa stambenim prostorom pomoću lifta. U prizemlju se nalazi poslovni prostor, sa dva lokala. Stambeni kompleks se sastoji od ukupno 30 stanova sa 6 stambenih jedinica po etaži. Stanovi su pažljivo projektovani da ispunjavaju svakodnevne životne potrebe kako pojedinica tako i porodica sa decom. Za svaki stan je obezbeđen parking prostor.

Stanogradnja kontakt

069/146-28-69

Previous
Next

Stambeni prostor projektovan je da odgovara raznim životnim stilovima, obezbeđujući udobnost života u mirnom delu grada, uz osećaj privatnosti i veliku funkcionalnost. Stambene jedinice su strukturalno podeljene u kvadrature različitih veličina, od jednosobnih do trosobnih stanova. Stambena zgrada poseduje lift koji olakšava vertikalnu komunikaciju od podzemne garaže do potkrovlja..

Stanove odlikuje kvalitetna i savremena gradnja kao i izbor vrhunskih materijala.

Spoljašnja stolarija: kvalitetni nemački REHAU PVC profili sa Solar staklom, vrhunskim okovom i aluminijumskom roletnom.
Unutrašnja stolarija: unutrašnja vrata izrađena od medijapana presvučena CPL folijom – otpornom na habanje i oštećenja, u boji drveta
Ulazna sigurnosna vrata: Ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna-blind ram, sa sigurnosnom bravom, specijalnim ključem i više uporišnih tačaka zabravljivanja. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je wenge medijapan, obostrano obložen.
Keramika: uvozne granitne i keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika
Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz konzolne wc šolje , umivaonici sa ormarićima, nadgradne tuš kade od livenog mermera, jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta
Grejanje: Podni sistem grejanja na gas gde svaki kupac ima posebno brojilo kao i mogućnost samostalnog upravljanja sistemom grejanja.
Klimatizacija: Svaki stan dobija na poklon klima uređaj.
Spoljašnji zidovi će biti izrađeni od klima bloka, koji ima mnogo veću termoizolacionu moć od običnog giter bloka, i termoizolacije od 12cm sa završnom fasadom.