Maloprodaja Inđija  – 069/770-935 | Maloprodaja Beška – 069/770-893 | Veleprodaja – office@grmecin.rs

,

PVC Membrana 1.5mm (Sikaplan 1.5G)

879.00 rsd m2

PVC membrana 1.5mm

kako bi obezbedila vodonepropusnu barijeru u različitim aplikacijama, čineći je svestranom i korisnom u građevinarstvu i projektima hidroizolacije gde je potrebna zaštita od vlage i vode.

PVC membrana 1.5mm

PVC membrana 1.5mm se koristi za različite namene u građevinarstvu zbog svojih karakteristika i svojstava. Evo nekoliko uobičajenih primena PVC membrane debljine 1.5 mm:

  1. Hidroizolacija krova: PVC membrane se koriste za hidroizolaciju ravni ili blago nagnutih krovova na komercijalnim, industrijskim i stambenim zgradama. Pružaju efikasnu barijeru protiv vlage i sprečavaju prodiranje vode.
  2. Krovni pokrivači: Postavljaju se na krovne konstrukcije, kao što su terase, krovovi i odmorišta na zgradama, kako bi se zaštitili od kiše i drugih vremenskih elemenata.
  3. Pokrivači bazena: PVC membrane se koriste za oblaganje bazena i sprečavanje prodiranja vode. Otporne su na vodu i hemikalije koje se koriste u bazenima.
  4. Tuneli i sistemi za transport: Koriste se za hidroizolaciju tunela i podzemnih struktura kako bi se sprečilo prodiranje vode i obezbedila integritet konstrukcije.
  5. Ribe i rezervoari: PVC membrane se koriste za oblaganje ribnjaka i rezervoara kako bi se sprečio gubitak vode i prodiranje.
  6. Krovovi zimskih vrtova: Štite useve u zimskim vrtovima i održavaju kontrolisano okruženje za rast biljaka.
  7. Zelene krovne konstrukcije: PVC membrane često se koriste kao deo sistema zelenih krovova, koji omogućavaju uzgoj vegetacije na krovu zgrade kako bi se poboljšala energetska efikasnost i upravljanje vodom.
  8. Projekti pejzažnog uređenja: Koriste se u projektima uređenja pejzaža za stvaranje ribnjaka, fontana i drugih vodenih elemenata.

PVC membrana 1.5mm se koristi kako bi obezbedila vodonepropusnu barijeru u različitim aplikacijama, čineći je svestranom i korisnom u građevinarstvu i projektima hidroizolacije gde je potrebna zaštita od vlage i vode.